Як сучасна відеоаналітіка допомагає бізнесу

 news

Як сучасна відеоаналітіка допомагає бізнесу

Сьогодні відеоспостереження - ефективний спосіб віддалено стежити за приміщеннями на підприємстві у режимі нон-стоп. Безпека вимагає цілодобового моніторингу, але для багатьох компаній - це дуже дорого. Робота оператора системи відеоспостереження коштує недешево, а суб'єктивний фактор впливає на швидкість реагування, призводить до пропущених інцидентів і збільшення витрат на страховку і зобов'язання.

Раніше цілодобове відеоспостереження було доступно лише великим компаніям, які можуть собі дозволити чималі витрати на безпеку. Завдяки прогресу у сфері відеоаналітики комерційні системи відеоспостереження стали більш доступними для бізнесу будь-якого масштабу: від малого до великого. Застосування AI (artificial intelligence) і машинного навчання зробили технологію відеоаналітики більш точною. Реагування на інциденти відбувається у лічені секунди.
Аналіз відеоматеріалу у режимі реального часу полегшує виявлення потенційних загроз. Миттєве реагування підвищує рівень безпеки і збільшує ефективність інвестицій у відеоаналітіку.

Переваги інтелектуальної відеоаналітики

Дані відеоаналітики, отримані за допомогою AI, допомагають організаціям попереджати загрози і швидко приймати рішення у разі виникнення інциденту. Важлива кожна хвилина, коли йдеться про мінімізацію збитків. Аналітична система ULA, розроблена українськими інженерами, може виявити підозрілу активність на основі вивченої поведінки. Застосування цієї технології створює ефективну систему контролю безпеки на підприємстві і зводить до мінімуму суб'єктивний фактор.

В Україні все більше організацій довіряють технології інтелектуальної відеоаналітики. Комерційні і державні структури кілька років успішно використовують платформу ULA.
Аналітична система ULA адаптується під різносторонні сценарії аналізу. Звертайтеся, наші фахівці вас проконсультують!

Читайте також: Відеоаналітіка у роздрібній торгівлі, або як прогнозувати продаж в умовах невизначеності

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No