Відеоаналітіка у роздрібній торгівлі, або як прогнозувати продаж в умовах невизначеності

 news

Відеоаналітіка у роздрібній торгівлі, або як прогнозувати продаж в умовах невизначеності

Епідемія вплинула не тільки на роздрібну торгівлю, а й на весь світ. Ми зіткнулися з новою ринковою ситуацією, коли знань і попереднього досвіду недостатньо для пошуку сучасних рішень. Актуальні завдання можуть бути реалізовані за допомогою відеоаналітики та штучного інтелекту.

Компанії, які до пандемії почали використовувати розширений збір і аналіз даних, набагато краще дають собі раду у поточній ситуації.
Рітейлери, які досі скептично ставилися до використання штучного інтелекту, починають цікавитися цими технологіями. Приходить розуміння, що відеоаналітіка допоможе знизити негативний вплив пандемії і оптимізувати процеси у новій бізнес-реальності.
Аналіз даних на основі штучного інтелекту допоможе рітейлерам швидше знайти шлях до new normal і приймати рішення, засновані на фактах, а не на інтуїції.
Штучний інтелект (ШІ) змінює роздрібну торгівлю. Від використання технології розпізнавання обличчя для оптимізації рекламних акцій у режимі реального часу до застосування машинного навчання для виявлення шопліфтерів.

ULA Retail допоможе отримати наступну інформацію:
• Маршрути переміщення покупців по торговому залу.
• Список найпопулярніших відділів, а також список відділів, які відвідуються зрідка.
• Кількість нових і повторних відвідувань.
• Кількість клієнтів без карти лояльності.
Як відзначають експерти Deloitte Digital, штучний інтелект суттєво змінить бізнес-моделі, що дозволить рітейлерам тісніше спілкуватися з клієнтами за рахунок персоналізації у безпрецедентних масштабах і взаємодії зі споживачами у режимі реального часу.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No