ULA: smart technology на конференції LEAP 2024

 news

ULA: smart technology на конференції LEAP 2024

LEAP 2024 - це технологічна подія, яка пройшла з 4 по 7 березня 2024 року у Саудівській Аравії. Конференція об'єднала лідерів у сфері технологій зі 120 провідних IT-компаній з усього світу. Під час події були висвітлені найважливіші теми у галузі штучного інтелекту, кібербезпеки, блокчейну, автономних технологій тощо.
На конференції, також відомій як "цифровий Давос", зібралися понад 150 експертів у галузі ШІ. Вони продемонстрували, як інноваційні технології покращують якість життя людей.

На виставці українські IT-фахівці представили інноваційну програмну аналітичну платформу - ULA: smart technology. Система ULA спирається на передові технології штучного інтелекту, машинного навчання, а також обробки природної мови. Ці технології дозволяють швидко та ефективно зібрати, оцінити та проаналізувати різноманітні типи даних, такі як тексти, зображення, відео та аудіофайли. За допомогою ULA можна здійснювати комплексний аналіз та приймати відповідні рішення, а також оптимізувати різноманітні процеси.

Замовити презентацію ULA smart technology


Основним елементом системи є Digital Twins – інструменти, які дозволяють моделювати та відтворювати реальні виробничі процеси у їх цифрових відображеннях. Також у системі присутній Чат-асистент, побудований на базі великих мовних моделей (LLMs), для спілкування з користувачем.
Комплексні процеси забезпечення безпеки праці на виробництвах - один з прикладів функціональних можливостей платформи ULA, представлених на конференції LEAP 24. Процеси містять: аналіз відеоданих з камер спостереження, механізми сповіщення рятувальних служб про критичні ситуації на виробництві та потенційних постраждалих.
ULA може виконувати різноманітні завдання, проводячи автоматичний аналіз відеопотоків з камер спостереження. Система виявляє підозрілі дії, об'єкти та ситуації, а також попереджає про потенційні загрози. Платформа передбачає несприятливі сценарії на виробництвах, забезпечуючи ефективний рівень безпеки праці.
Система автоматичного аналізу медіаданих ґрунтується на технологіях Intel OpenVino та Intel SceneScape, а для введення відеоданих використовуються камери Intel RealSense. Рішення розгорнуто на серверах НРЕ, що забезпечує максимальну рентабельність інвестицій.
Завдяки глибинному навчанню та аналізу даних, ULA VIDEO забезпечує ефективну систему безпеки для організа, державних установ та громадських місць.


Основні характеристики рішення ULA:

  • Інтелектуальна аналітика, використання алгоритмів аналізу відео для виявлення підозрілих осіб, дій та рухів.
  • Реальний час, миттєві повідомлення про потенційні загрози.
  • Інтеграція з існуючими системами відеоспостереження та контролю доступу.


Ми горді своєю участю у конференції LEAP 2024 і наполегливо працюємо над створенням безпечного та розумного світу за допомогою інноваційних технологій.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No