ULA – розпізнавання облич

 news

ULA – розпізнавання облич

Показуємо на реальному прикладі, як працює аналітична система ULA у сфері розпізнавання облич. Ознайомтеся з якістю роботи системи на прикладі державної установи. У публічному місці, біля входу в установу встановлено камеру, а в аналітичну систему додано кілька фотографій певних людей.

Як це працює
ULA фіксує появу людини у кадрі, по кожній події записується: місце і час появи особи, стать, приблизний вік та колір одягу. Саме за цими параметрами аналітична система надає можливість пошуку. Також існує опція завантажити фото в ULA і шукати осіб, які раніше були записані системою. У прикладі система змогла ідентифікувати людину з імовірністю більше 78%. ULA фіксує кожну появу певної людини у кадрі та інформує оператора про цю подію. Оператору доступні швидкі переходи між усіма подіями, пов'язаними з цією людиною. ULA дає можливість експортувати дані як для однієї події, так і для всієї історії. Користувач може самостійно управляти базою зразків і формувати її структуру.

Для отримання консультації з приводу аналітичної система ULA та її можливостей звертайтесь до наших експертів.



Читайте також: Аналітична система ULA у роботі поліції

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No