Аналітична система ULA у роботі поліції

Аналітична система ULA у роботі поліції news

Аналітична система ULA у роботі поліції

У Маріуполі поліція продемонструвала роботу унікального Єдиного аналітичного сервісного центру, в основу якого покладено новітні технології штучного інтелекту та машинного навчання. Система, яка базується на аналітичній платформі ULA, допомагає моніторити оперативну ситуацію у регіоні. Поліція обробляє сигнали отримані від інтелектуальної відеоаналітики та мобільних додатків, щоб реагувати на ситуацію у режимі реального часу, та відправляти на місце події наряди, які знаходяться найближче.


Новітній Центр базується на системі інтелектуальної відеоаналітики, яка використовує понад 200 камер, встановлених на території усієї області. Як повідомили у Маріупольському районному управлінні поліції, у 2021 році відеоаналітика допомогла встановити близько 800 автівок, що були у розшуку.


Також поліцейські представили пілотний проєкт зі створення системи розумної відеоаналітики на контрольних пунктах в’їзду/виїзду у зоні проведення ООС у Луганській і Донецькій областях. Мета нововведення – розвиток технологій виявлення осіб, які допоможуть поліції більш ефективно розкривати злочини та відшукувати зниклих людей.


«Ця система, на відміну від інших областей, перебуває на балансі поліції, аналогічна працює ще тільки у Херсонській області. До функціоналу Центру входить робота служби «102», диспетчерів, програмне забезпечення, система відеоаналітики, яка фіксує порушення», - зауважив начальник Управління оперативної підтримки Національної поліції України Юрій Деревяга.

Джерело - mariupol-police.dn.ua

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No