ТОП-3 новини Смарт Сіті

 news

ТОП-3 новини Смарт Сіті

1. 69% підприємств використовують квантові обчислення
Згідно з новим опитуванням керівників, проведеним на замовлення Zapata Computing, 69% глобальних підприємств уже впровадили або планують впровадити квантові обчислення найближчим часом. Квантові обчислення швидко йдуть з периферії та стають пріоритетом для цифрової трансформації підприємств, оскільки 74% опитаних керівників погодилися з тим, що ті, хто не запровадить квантові обчислення, залишаться позаду.

29% підприємств по всьому світу першими впровадили квантові технології, а ще 40% планують наслідувати їх приклад у найближчому майбутньому. Лідирує транспортний сектор, де 63% респондентів повідомили, що перебувають на ранніх стадіях квантового впровадження. Це може бути реакцією на кризу ланцюжка поставок, який квант може допомогти полегшити.

2. Платформа Neural Edge має на меті масштабну інтелектуальну обробку даних транспортних засобів
Завдяки стратегічному партнерству з Microsoft Azure, Wejo Neural Edge прагне оптимізувати керування даними в автомобілі, обробляти їх на периферії та передавати у хмару.

Wejo анонсував свою платформу Neural Edge у партнерстві з Microsoft на виставці Consumer Electronics Show (CES), яка відбулася 5-7 січня у Лас-Вегасі.
Завдяки стратегічному партнерству з Microsoft Azure, платформа Wejo прагне оптимізувати керування цими даними. Проєкт націлений на покращення досвіду водіння, забезпечення подальшого прогресу у галузі електромобілів та мікромобільності, а також зменшення заторів та викидів.

3. Румунський рітейлер Penny пообіцяв зробити 300 магазинів більш екологічними до 2029 року за рахунок впровадження BREEAM, ініціативи у сфері сталого розвитку, яка є найбільшим зобов'язанням такого роду з боку рітейлера у Центральній та Східній Європі.

Нові магазини мережі проходитимуть повторну сертифікацію BREEAM кожні три роки. У довгостроковій перспективі планується повторна сертифікація деяких існуючих магазинів та капітальний ремонт кожні три роки.

Читайте також: AI у ритейлі більше не опція, а необхідність

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No