Підвищення ефективності та безпеки виробництва з використанням ULA Video

 news

Підвищення ефективності та безпеки виробництва з використанням ULA Video

Аналітична система ULA Video є потужним інструментом для сфери виробництва, який дозволяє автоматизувати аналіз відеопотоків з великої кількості відеокамер, розташованих на великій відстані одна від одної. Завдяки сучасним технологіям, ULA Video збирає, оцінює та аналізує інформацію, отриману з камер відеоспостереження, та використовує її для прийняття рішень і оптимізації процесів.

Основою ULA Video є алгоритми машинного зору, які дозволяють знаходити та ідентифікувати обличчя людей, транспортні засоби, предмети, події та процеси. Отримана інформація автоматично перетворюється в звіти з лаконічно представленими статистичними даними. Крім того, алгоритми та нейронні мережі можуть бути навчені розпізнавати спеціальні предмети і дії, що дозволяє адаптувати систему під ваші потреби.

ULA Video має широкий спектр функціональних можливостей:

  • ідентифікація персоналу;
  • розпізнавання поведінки;
  • аналіз дотримання правил техніки безпеки;
  • управління доступом;
  • розпізнавання номерних знаків автотранспорту, вагонів або контейнерів;
  • відеоаналіз трафіку;
  • детекція інцидентів;
  • аналіз траєкторії об'єктів;
  • виявлення наявності або відсутності певних предметів чи людей;
  • класифікація та пошук об'єктів і предметів тощо.

Замовити презентацію ULA Video

ULA Video вирішує різноманітні бізнес-задачі виробництва, зокрема допомагає оптимізувати управління та моніторинг території у реальному часі, ідентифікувати працівників, організувати контроль доступу, покращити результати роботи співробітників, аналізувати ефективність розміщення продукції та обладнання, оптимізувати товарні запаси, виявляти ушкодження, підвищувати безпеку людей та об'єктів, автоматично розпізнавати номера будь-яких транспортних засобів.

Сценарії застосування ULA Video виробництва включають оптимізацію використання ресурсів, моніторинг якості продукції, поліпшення процесу навчання та оптимізацію процесів зборки. За допомогою системи можна оптимізувати використання матеріалів та обладнання, контролювати якість продукції та процес роботи персоналу, навчати нових співробітників.

Застосування аналітичної системи ULA Video у сфері виробництва робить її незамінним інструментом для підприємств у динамічному виробничому середовищі.

Читайте також: Відеоаналітика в будівництві: зменшення збитків і крадіжок, підвищення рівня безпеки та ефективності будівельних процесів

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No