Нейронна мережа на захисті дітей

 news

Нейронна мережа на захисті дітей

Навчальний рік уже позаду. Батьки та вчителі полегшено видихнули. Літні канікули, які так тішать дітей, чудова нагода модернізувати школу та подбати про безпеку.
Аналітичні системи розумного відеонагляду допомагають організувати комфортний та безпечний простір для учнів та вчителів. Нейронна мережа може аналізувати не тільки поведінку та настрій учнів, але й технічний стан шкільної інфраструктури. Система відеонагляду полегшує процес моніторингу учбових приміщень та прилеглих територій.

Система також зможе відслідковувати підвищення температури у учнів та персоналу школи, що особливо актуально у часи пандемії. Також завдяки системі «розумна школа» можна відслідковувати:
- сторонніх осіб на території школи;
- небезпеку виникнення пожежі;
- небезпечні інциденти за участі сторонніх осіб та/або учнів;
- точний час перебування дитини у школі;
- автоматично виявляти осіб з підвищеною температури тіла, з точністю до 0,3°С;
- наявність захисної маски.

Штучний інтелект та нейронні мережі аналітичної системи ULA допоможуть вашим фахівцям з безпеки звернути увагу на поточну проблему у реальному часі. Співробітник служби безпеки не пропустить важливий інцидент. За необхідності пошуку в архіві відеозапису, програма ULA за допомогою фільтрів підкаже, де шукати необхідну інформацію.
Звертайтеся, якщо прагнете налагодити систему «розумна школа» у навчальному закладі.

Читайте також: ULA SmartParking – краще рішення для твого міста

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No