Micro Focus IDOL – найкращий інструмент для аналітичної платформи ULA

Система ULA та платформа Micro Focus IDOL  news

Micro Focus IDOL – найкращий інструмент для аналітичної платформи ULA

Аналітична система ULA базується на платформі Micro Focus IDOL - одному з кращих інструментів для використання AI алгоритмів і побудови нейронних мереж для вирішення задач клієнтів рівня Enterprise, сертифікованій Національним інститутом стандартів і технологій США (NIST). Продуктам і рішенням Micro Focus довіряють уряд Іспанії, німецька транснаціональна компанія Allianz, Vodafone, міжнародний аеропорт Стамбула, влада міста Окленд і багато інших великих компаній по всьому світу.

Завдяки нашій співпраці з Micro Focus, ULA більше 5 років успішно використовується державними органами на території України та розширює свої можливості у комерційному сегменті. Протягом останніх двох років банки та торгові мережі почали тестування і використання продукту ULA Retail, успішно налаштовуючи алгоритми аналітики під індивідуальні завдання і потреби.
Завдяки високому рівню партнерства з такими лідерами ринку як Micro Focus, ми можемо пропонувати нашим клієнтам самостійно розроблену аналітичну систему ULA, яка адаптується під конкретні запити бізнесу і може бути використана у будь-яких сферах діяльності.

Читайте також: Як сформувати портрет відвідувачів

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No