Що текстова аналітика може запропонувати бізнесу

 news

Що текстова аналітика може запропонувати бізнесу

Текстова аналітика - це загальний термін, що охоплює методи з використанням штучного інтелекту, які допомагають отримувати значну інформацію з неструктурованих даних. Ці знання допомагають приймати обґрунтовані рішення, підвищувати продуктивність та покращувати бізнес-аналітику.

Можливості текстової аналітики
- аналізувати переваги, тенденції та потреби клієнтів, допомагаючи у розробці продуктів та послуг.
- допомагає швидко вивчити великий обсяг даних у режимі реального часу.
- текстова аналітика скорочує обсяг ручної роботи у результаті продуктивність значно зростає.

Інтелектуальний аналіз тексту - процес вивчення великої кількості документів для виявлення нової інформації аби допомогти у відповідях на конкретні питання.

Аналітика тексту виявляє факти, взаємозв'язки та твердження, які інакше залишилися б похованими у масі великих текстових даних. Після вилучення ця інформація перетворюється на структуровану форму, яка може бути проаналізована або представлена з використанням кластерних таблиць HTML, інтелект-карт, діаграм тощо.

Структуровані дані, створені за допомогою інтелектуального аналізу тексту, можуть бути інтегровані у бази даних, сховища даних або інформаційні панелі бізнес-аналітики та використовуватися для описової або прогнозної аналітики.

Розуміння природної мови допомагає машинам «читати» текст чи мову, моделюючи здатність людини розуміти природну мову, таку як українська, англійська чи китайська.

Складні програми для інтелектуального аналізу тексту, наприклад ULA Text Analytics, використовуються у таких різноманітних галузях, як медичні дослідження, управління ризиками, обслуговування клієнтів, страхування (виявлення шахрайства) та контекстна реклама.

Сучасні системи обробки природної мови можуть послідовно та неупереджено аналізувати необмежені обсяги текстових даних. Це можуть бути: електронні листи, коментарі у соціальних мережах, маркетингові матеріали, звернення у службу підтримки, опитування або миттєві повідомлення.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No