Відеоаналітика в дії: Як вона забезпечує фінансову ефективність у розумних містах

 news

Відеоаналітика в дії: Як вона забезпечує фінансову ефективність у розумних містах

Розумні міста використовують інформаційні технології для покращення якості життя мешканців, ефективності управління міським господарством, сталого розвитку та інновацій. Одним з ключових інструментів розумних міст є відеоаналітика —процес аналізу відеоданих за допомогою комп'ютерного зору, штучного інтелекту та машинного навчання.

Аналітична система ULA дозволяє отримувати цінну інформацію з великої кількості відеопотоків, які надходять з камер відеоспостереження у ситуаційні центри. За допомогою відеоаналітики можна розпізнавати об'єкти, обличчя, події, ситуації та інциденти. Також можна використовувати відеоаналітику для прогнозування та оптимізації роботи міських інфраструктур.

Аналітична система ULA стане незамінним інструментом у роботі міських ситуаційних центрів, які є ключовими елементами в управлінні кризовими ситуаціями та екстреними подіями.

Замовити презентацію ULA Video

Ситуаційні центри функціонують як комунікаційні вузли, де збирається, аналізується та обробляється інформація з різних джерел. Вони забезпечують зв'язок між різними структурами, такими як правоохоронні органи, пожежні та рятувальні служби, медичні заклади, урядові та громадські організації.

Використання відео аналітики в ситуаційних центрах має багато переваг, таких як:

  • Економія коштів. Аналітична система ULA оптимізує використання ресурсів та зменшує потребу у великій кількості співробітників. Система аналітики може ефективно замінити цілі відділи працівників.

  • Підвищення рівня безпеки. Камери, розташовані по всьому місту, здатні виявляти небезпеку. За допомогою аналізу даних, система ULA може негайно сповістити відповідні служби, забезпечуючи швидку реакцію на події.

  • Управління транспортом. Аналітична система ULA допомагає ефективно керувати транспортним потоком у розумних містах. Штучний інтелект може аналізувати відео з камер спостереження, визначаючи щільність руху, виявляючи затори і прогнозуючи трафік. Це дозволяє забезпечити оптимальні маршрути та поліпшити мобільність громадян.

  • Покращення якості життя: Відео аналітика сприяє покращенню якості життя громадян у розумних містах. Завдяки аналізу даних з відеокамер, можна виявляти проблеми в міському середовищі, наприклад, затори, забруднення чи несправність освітлення. Такі дані дозволяють органам місцевого самоврядування приймати належні заходи для вирішення проблем та створення комфортних умов для життя громадян.

Система відеоаналітики ULA використовує досвід у галузі Інтернету речей (IoT) та штучного інтелекту для надання індивідуальних рішень, які роблять міста більш комфортними, сучасними та безпечними. Ми допомагаємо владі ефективно керувати міським простором, вносити помітні покращення у повсякденне життя людей, більш ефективно планувати та розподіляти ресурси для обслуговування об'єктів, покращувати якість обслуговування та підвищувати задоволення мешканців та користувачів комунальних послуг. Відеоаналітика може застосовуватися в містах і громадах будь-якого розміру для вирішення найрізноманітніших завдань.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No