Розпізнавання облич – сучасний шлях безпеки [відео]

Розпізнавання облич news

Розпізнавання облич – сучасний шлях безпеки [відео]

У всьому світі використовуються датчики, камери, штучний інтелект та пристрої Інтернету речей (IoT), щоб зробити міські райони більш безпечними та ефективними.
Дані отримуються від людей та пристроїв для аналізу та оптимізації трафіку, енергоефективності, інформаційних систем та управління відходами. Ініціативи розумного міста також зосереджені на запобіганні злочинності. Ось тут і з'являється розпізнавання облич.

Інтегруючи технологію розпізнавання облич з ініціативою розумного міста, можна запобігти злочинності, прискорити розслідування та зробити громадські місця безпечнішими, ніж будь-коли. Основні способи за допомогою яких розпізнавання облич може зробити життя у місті більш безпечним:

- Попередження злочинів;

- Виявлення загрози пожежі;

- Пошук зниклих безвісти;

- Безпека громадських заходів;

- Прискорення розкриття злочинів.

Пропонуємо вам ознайомитись з результатами роботи аналітичної системи ULA на реальному прикладі. Камеру було встановлено на зупинці громадського транспорту. Для пошуку оператор завантажив у систему фотографію людини.
ULA зафіксувала усі факти появи цієї особи у полі зору камери. Система фіксує: вік, стать, колір одягу з можливістю подальшого пошуку цих параметрів.
Зверніть увагу, що відеоаналітика ULA добре впоралась із розпізнаванням облич, опрацьовуючи нечітке зображення з камер спостереження.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No