Новини Смарт-Сіті: названо лідера рейтингу розумних міст

 news

Новини Смарт-Сіті: названо лідера рейтингу розумних міст

Шанхай очолив список розумних міст завдяки платформі Citizen Cloud. Китайське місто обійшло 50 конкурентів зі списку, складеного аналітичною фірмою Juniper.
Щорічний рейтинг базується на оцінці різних аспектів розумних міст, а саме: транспорт та інфраструктура, енергетика та освітлення, міське управління та технології, а також взаємодія між городянами та владою.
Шанхайська платформа Citizen Cloud є єдиним центром для більш ніж 1000 різноманітних послуг для мешканців міста.

Nokia впроваджує відеоаналітику для підвищення безпеки на залізничних переїздах
Nokia оголосила про розгортання свого рішення для відеоаналітики на основі штучного інтелекту для підвищення безпеки на залізничних переїздах.
Рішення Scene Analytics спочатку буде розгорнуто для компанії Baselland Transport AG (BLT) у Мюнхенштайні, Швейцарія.

Ситуаційна аналітика поєднує у собі можливості машинного навчання та комп'ютерного зору, що дозволяє аналізувати відеопотоки у реальному часі. Рішення можна навчити на даних відеоспостереження, щоб дізнатися, що є «нормальним» чи аномальним.


Британський стартап планує збудувати 200 вертипортів по усьому світу
Стартап Urban-Air Port (UAP) залучив інвестиції, щоб підтримати свої плани щодо створення 200 вертипортів протягом наступних п'яти років.
Мета проэкту – інтеграція вдосконаленої повітряної мобільності (AAM) у існуючі транспортні мережі.
Майданчики вертипортів допоможуть забезпечити масове впровадження електричних літаків з вертикальним зльотом та посадкою (eVTOL), таких як вантажні дрони та аеротаксі.

Ми використовуємо файли cookie, для покращення функціональності нашого сайту. Детальніше про це читайте в Політиці конфіденційності

Ok
No